Доволна от своето представяне и горда от показаното на олимпийските

...
Доволна от своето представяне и горда от показаното на олимпийските
Коментари Харесай

Александра Фейгин: Доволна съм. Продължавам да тренирам четворен скок


Доволна от своето показване и горда от показаното на олимпийските игри в Пекин се прибра у нас Александра Фейгин. Тя се класира на 24-о място във волната стратегия във фигурното пързаляне в Китай.

" Наистина съм удовлетворена от представянето си. Представих се почтено. Наистина съумях да вляза във форма, в която дълго време на можах. Като цяло си изправих грешките, които позволих на предишните надпревари. Като цяло в действителност съм удовлетворена, че се събрах и се усещам горда от себе си, че не съм изложила никой ", съобщи Фейгин в София.

Амбициите на българката са скоро да успее да извърши четворен скок, с който да впечатли журито.

Снимка: Lap.bg


" Надявам се, като се възстановя изцяло, да стартира отново да уча четворен скок. Преди травмата бях много покрай него и се надявах да го включа в програмата си, само че след интервенцията нямаше доста време и не желаех да пожертвам отново да стане нещо тъкмо преди Игрите. Затова в този момент ще имам премного време още веднъж да го уча и да си го сложа в програмата ", съобщи българската представителка.

Фейгин разяснява и абсурда с уличената в приложимост на допинг, само че позволена до Игрите рускиня Камила Валиева.

Снимка: Lap.bg


" Когато упражнявах с Камила Валиева не усещах напрежение. Виждах, че ѝ е доста комплицирано. Ние, спортистите, като цяло гледахме да не обръщаме внимание на цялата тази обстановка, тъй като нас персонално не ни визира. Не желая да разясня ", сподели тя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР