Доцентът по теоретична и математическа физика и съветник на президента

...
Доцентът по теоретична и математическа физика и съветник на президента
Коментари Харесай

Съветникът на Желю Желев доц. Михаил Иванов: Изборите не са приключили! Не се поддавайте на спекулацията, че да се гласува за Герджиков, значи да се гласува за Борисов

Доцентът по теоретична и математическа физика и консултант на президента Желю Желев от 1991 до 1997 година Михаил Иванов прикани посредством профила си във Facebook на втори тур да се гласоподава за проф. Анастас Герджиков.

Според доцент Иванов изборите не са завършили, а хората не би трябвало да се поддават на спекулацията, че да се гласоподава за Герджиков значи да се гласоподава за Борисов.

" Не се отдавайте на преждевременни разбори. Изборите не са завършили. Моят претендент за президент беше Лозан Панов, само че той не получи поддръжка. На втория тур без да се двоумя ще гласоподавам за Анастас Герджиков. Призовавам да гласоподават за него всички, които желаят да се резервира пълноценното присъединяване на България в европейската и евроатлантическата общественост. Не се поддавайте на спекулацията, че да се гласоподава за Герджиков, значи да се гласоподава за Борисов ", написа съветникът на Желю Желев.


свързани новини33255преди 2 часа138762преди 2 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР