Доставянето на касетъчни боеприпаси на Киев ще удължи конфликта в

...
Доставянето на касетъчни боеприпаси на Киев ще удължи конфликта в
Коментари Харесай

Шойгу: Употребата на касетъчни боеприпаси ще удължи конфликта в Украйна

Доставянето на касетъчни муниции на Киев ще удължи спора в Украйна . Това заяви министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу, представен от ТАСС.

Целият свят към този момент видя, че. Те оправдават това по разнообразни способи. Един от причините им е. че стандартните муниции от 155 диаметър в действителност са свършили и по този начин ще покрият неналичията. Това единствено ще удължи на спора, разясни той.

Шойгу акцентира, че нито Русия, нито Съединени американски щати, нито Украйна са се включили към Конвенцията за касетъчните муниции . По думите му осъзнавайки опасността, която съставляват такива муниции за цивилното население, Русия се въздържа да ги употребява в специфична военна интервенция.

Ако Съединените щати доставят касетъчни муниции на Украйна, съветските въоръжени сили ще бъдат принудени да употребяват сходни оръжия против въоръжените сили на Украйна като отговор, безапелационен бе той. Руският боен министър уточни, че Русия разполага с доста повече и по-ефективни касетъчни муниции.
 Касетъчните муниции за Москва са доказателство за неуспеха на военните в Киев
Касетъчните муниции за Москва са доказателство за неуспеха на военните в Киев

Този ход е ориентиран към оптимално удължение на спора в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР