Доставките през този месец на ваксината срещу Covid-19 на компанията

...
Доставките през този месец на ваксината срещу Covid-19 на компанията
Коментари Харесай

Moderna заяви, че са в ход доставките на ваксината за ЕС

Доставките през този месец на имунизацията против Covid-19 на компанията Moderna са на път да отговорят на броя дози, обявени преди този момент от другите европейски държавни управления, съобщи в сряда представител на американския производител на медикаменти, представен от Ройтерс.

" Moderna се ангажира да извършва всички тримесечни договорни съглашения за доставка с Европейската комисия и обособени страни членки ", съобщи представителят в имейл до организация Ройтерс.

" Доставките през април са на път да отговорят на дозовите граници, обявени преди този момент на обособените държавни управления ", уточни той.

Междувременно немското здравно министерство съобщи, че компанията Moderna не е уведомила Германия за каквито и да било промени в графика за доставка на нейната коронавирусна ваксина.

" Moderna не ни заяви за промени в проектите си за доставка ", сподели говорителка на здравното министерство, представена от Ройтерс.

Повод за тези мнения беше информация от по-рано в сряда на американският бизнес и финансов уеб страница Business Insider, съгласно която е била анулирана доставката за Германия на сред 627 600 и 878 400 дози от имунизацията на Moderna, която е била планувана да се реализира в интервала от 26-и април до 2-ри май.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР