Достатъчно добре работите в социалните мрежи. Ясно става ясно колко

...
Достатъчно добре работите в социалните мрежи. Ясно става ясно колко
Коментари Харесай

Енергийният министър: Странно е цистерни за мляко да се пълнят с дизелово гориво

" Достатъчно добре работите в обществените мрежи. Ясно излиза наяве какъв брой коства една спонсорирана ставка и по какъв начин може да бъде таргетирана ", съобщи министърът на енергетиката Александър Николов в отговор на журналистически въпрос за цените на горивата по време на брифинг в Министерския съвет.

" Ако търсенето се усилва с 10-15-20%, обстановката е една. Ако в рамките дневно търсенето е 3-4 пъти по-високо и виждаме цистерни за мляко да се пълнят с дизелово гориво, е меко казано необичайно. Добрата вест от създалата се обстановка е, че стрес пробата беше преодолян. Колегите направиха всичко допустимо пазарът да устои на натиска ", изясни той.
Енергийният министър акцентира, България е отворена към целия европейски пазар, а цените на пазара и нас и веригите са директно подвластни от интернационалните пазари и съответните котировки в Русия. " В последните няколко седмици се покачиха с десетки проценти цените на главната съставния елемент за производството на горива - нефт. Колкото и да желаеме да сме остров, в който цените се резервират, това е на практика невероятно ", сподели още Николов. При нов опит за основаване на суматоха с горивата ще бъде изнесена подробна информация за запасите от горива в страната ни. Министър Николов даде обещание да даде доста детайлности за природния газ на брифинг в 14:00 ч.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР