Достъпни като цена аксесоари, които правят по-пълноценно изживяването при игри

...
Достъпни като цена аксесоари, които правят по-пълноценно изживяването при игри
Коментари Харесай

Три геймърски контролера за смартфони в Lightinthebox

Достъпни като цена аксесоари, които вършат по-пълноценно преживяването при игри със смарт телефон, а също и с компютри и геймърски конзоли

Геймърските контролери дават повече еластичност, улеснение и функционалност при игрите със смарт телефон

Широко многообразие от геймърски аксесоари са налични за покупка в специфична секция Smartphone Game Accessories в онлайн магазина lightinthebox. Някои от устройствата, предопределени главно за потребление със смарт телефони, само че също по този начин и с компютри и игрови конзоли, се оферират със сериозна отстъпка в цената.

Комплект от стойка-конвертор на мишка и клавиатура и обособена портативна клавиатура

Така да вземем за пример, можете да си купите Gamesir Wireless Keyboard and Mouse Converter Stand For Smartphone на цена от €78,29 сега (намаление с 53%). Това в действителност е комплект от две устройства – железна стойка-конвертор за мишка и клавиатура (с вградена литиево-йонна батерия) плюс обособена портативна безжична клавиатура. Комплектът е предопределен за игри със смарт телефон и има сгъваем дизайн за елементарно преместване. Връзката на стойката със смарт телефона е безжична, а мишката и клавиатурата се свързват към наличните два врата USB 3.0. Положението на смарт телефона може да се настройва под друг ъгъл – с смяна до 180 градуса. Комплектът включва и дистанционно управление.

Забавленито с игли на смарт телефона е доста по-удобно с този геймърски контролер

Друг сходен аксесоар е моделът iPEGA Wireless Game Controller For Smartphone  – презареждаем  ( Bluetooth) геймърски контролер за потребление със смарт телефони, предлаган сега на цена от €36.89 (намаление от 32%). Направен е от пластмаса и се зарежда от литиево-йонна батерия, като устоя от 5 до 8 часа с едно зареждане. Самото зареждане на батерията през microUSB порт лишава към 2 часа. Комплектът включва контролерът и USB кабел.

Смартфонът се слага на специфичен държач, който е вграден в геймърския контролер

Със същите функционалности е и геймърският контролер iPEGA Wireless Game Controller For PC/Smartphone , който обаче може да се употребява и с лични компютри, тв приемници и конзоли, с изключение на със смарт телефони (с размер 4-6 инча). Цената на това портативно устройство с корпус от пластмаса е €26,99 (намаление от 44%). Контролерът се зарежда от презареждаема батерия през microUSB интерфейс и взаимодейства с ръководените устройства безжично, като за задачата е вграден 2,4G донгъл. Едно зареждане на батерията обезпечава повече от 10 часа потребление на устройството. Четири LED знака демонстрират положението на зареждане и режима на свързване.

Lightinthebox предлага и опция за спомагателна отстъпка при поръчки от онлайн магазина посредством така наречен купони. Така да вземем за пример, ваучър LITBVGSM3 дава $3 при покупка на артикул на цена най-малко $30, ваучър LITBVGSM3 носи $8 при поръчка за най-малко $50, а LITBVGSM15 дава $15 при покупка за най-малко $100. При избор на куриерска услуга с следене на доставката, клиентите получават 60% отстъпка от цената за доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР