Доста рязко и без особено предизвестие водещият на сутрешния блок

...
Доста рязко и без особено предизвестие водещият на сутрешния блок
Коментари Харесай

Рязко прекъсване на интервю на Александър Йорданов от Хекимян след въпрос целунал ли се е с Борисов

Доста внезапно и без изключително предупреждение водещият на утринния блок на bTV Антон Хекимян прекъсна изявлението с претендента на Съюз на демократичните сили и номер 6 в обединената евролиста на сините с ГЕРБ Александър Йорданов.
" Разривът " в диалога сред двамата настъпи, откакто Хекимян попита Йорданов дали се е целунал с Бойко Борисов, с цел да влезе на избираемо място в листата. Досега прогнозите на Европейския парламент дават на листата на ГЕРБ шест места в бъдещия Европарламент.
" Вие съществено ли ме питате това ", възмути се Йорданов и след няколко секунди на втрещена физиономия разясни, че неведнъж е бил посетител на Хекимян и би трябвало водещият да е наясно, че „ не е подобен мъж”. Водещият обаче разясни, че пита във образен смисъл, само че по този начин и не получи отговор дали Йорданов е на шесто място поради някаква по-специална сделка.
В последна сметка Йорданов беше пресечен, до момента в който опитваше да изясни какви са вижданията на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ за евроизборите, които ги събраха в една коалиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР