Доста натоварен неделен ден очаква феновете на тениса. В него

...
Доста натоварен неделен ден очаква феновете на тениса. В него
Коментари Харесай

3 полуфинала, 5 финала и старт в Монте Карло


Доста претрупан неделен ден чака почитателите на тениса. В него ни чакат три полуфинала и  пет финала на най-високо равнище, започват мачовете от главната скица на Мастърса в Монте Карло, а също така Александър Лазаров ще играе квалификации на мощен Чалънджър.

Коефициентите за мачовете и пазарите в тях можете да разгледате на.

Полуфиналите са на двата шампионата в Съединени американски щати, които бяха наранени от дъжда в последните дни. В 19:30 в Чарлстън Джесика Пегула и Белинда Бенчич ще доиграят своя мач, който бе пресечен при 5-7, 6-6 (2-4) в интерес на швейцарката. Победителката ще излезе малко по-късно на корта за финала против Онс Жабур.

В 21 часа пък е мачът за трофея в Богота, противопоставящ Татяна Мария и Пейтън Стърнс.

Също в 21 започват полуфиналите в Хюстън, където двойките са Франсис Тиафо – Хайс Брауер и Томас Ечевери – Яник Ханфман. Финалът е плануван за 3 часа след среднощ българско време.

Доста преди този момент ще знаем имената на първите двама първенци в АТР по време на сезона на клей. В 16:30 часа в Ещорил започва финалът сред Каспър Рууд и Миомир Кецманович. Норвежецът е любимец с 1.47* по отношение на 2.95* за триумф на сърбина.

В 17 стартира финалът на шампионата в Маракеш. До него доближиха Роберто Карбайес Баена и дебютантът на това равнище Александър Мюлер 2.15* .

По традиция, още в неделя стартират и мачовете от главната скица на Мастърса в Монте Карло. Там ни чакат три дуела:

Борна Чорич 2.05* – Николас Джари 1.94*

Марк-Андреа Хюслер 2.60* – Жауме Мунар 1.57*

Хуберт Хуркач – Ласло Джере

На мощния Чалънджър в Сплит Александър Лазаров ще се изправи против Никола Милойевич в първи кръг на квалификациите. Българинът е подложен под №8 и възможностите му се правят оценка на при за намиращия се в неприятна форма сърбин.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Още доста от Алкарас – Синер, апелирам
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР