Доскорошният полузащитник на Литекс(Ловеч) Олег Димитров е второто лятно попълнение

...
Доскорошният полузащитник на Литекс(Ловеч) Олег Димитров е второто лятно попълнение
Коментари Харесай

Хебър привлече играл в Лудогорец

Доскорошният полузащитник на Литекс(Ловеч) Олег Димитров е второто лятно попълнение в редиците на ФК Хебър. Той идва в Пазарджик като свободен сътрудник, откакто избра да не възобновява контрактът си с ловчанлии. Интерес към него имало и от други тимове от професионалния футбол, само че Олег в последна сметка избра предлагането на Хебър.

" С треньора Николай Митов се разбрахме безусловно за 2 минути. Идвам в Пазарджик, тъй като планът тук ми подхожда и считам, че можем да си бъдем взаимно потребни и да реализираме положителни триумфи. С някои от футболистите на Хебър се познаваме въпреки и да не сме играли дружно до този миг. Виждам една съвършена база на клуба. В персонален проект упоритостите ми са да израстна като футболист и да оказа помощ на Хебър за реализиране на задачите му през новия сезон ", съобщи пред клубния уебсайт на пазарджиклии Олег Димитров.



Малко преди този момент роденият в Кюстендил 25 годишен отбранителен халф парафира контракта си с хебърци и ще стартира подготовка с новите си съотборници на 7-ми юни.

Високият 180 см. полузащитник е младеж на Велбъжд(Кюстендил), след което играе за старшата на ЦСКА(София) и младежите на Лудогорец(Разград), където беше и капитан на тази гарнитура. Има и 5 публични мача за мъжката представителна групировка на десеткратните първенци.

За Литекс(Ловеч) игра от 2019-та година до края на отминалото състезание. Между 2013-та и 2017-та година има и няколко повиквателни за младежките национални тимове на България U17, U19 И U21.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР