Доскорошният наставник на Спартак (Плевен) Бойко Цветков пожела да отговори

...
Доскорошният наставник на Спартак (Плевен) Бойко Цветков пожела да отговори
Коментари Харесай

Бойко Цветков: Не карам футболистите да напускат, излъгах ги 100 пъти, защото Динов излъга мен 100 пъти

Доскорошният ментор на Спартак (Плевен) Бойко Цветков пожела да отговори на спонсора на отбора Иван Динов, който го упрекна за слабото показване на тима в Северозападната Трета лига. В момента плевенчани заемат четвъртото място в групата, въпреки че задачата преди началото на сезона да бе завръщане в професионалния футбол.

“Държа да уточня, че 50% от нещата, които сподели Динов пред вас, не са истина. Тръгвам си самичък, а не ме е гонил той. Също по този начин не съм карал футболистите да напущат. Те са умни момчета и всеки може да реши какво да прави. Аз взех решение да напусна, тъй като не може да се продължава по този метод. С какви очи да се появя пред футболистите, откакто ги излъгах 100 пъти, тъй като Динов излъга мен 100 пъти. Преди сезона прецизираме и се разбираме едно, а се случва напълно друго.

Само повтаря, че ще има пари на следващия ден. И по този начин от месец и половина. Веднъж раздаде пари на половината футболисти, а на другите им даде обещание “утре”. Как да играят, откакто едните взимат, а другите - не?! За мен той е виновникът за слабите резултати, тъй като разруши тима още при започване на сезона. Не може да се работи по този метод.

Динов твърди, че някои упражняват по два пъти. Знаете ли за какво е по този начин?! Защото им споделя, че ще им заплати в понеделник. Те идват в понеделник, само че пари няма и си потеглят. Той им дава обещание, че ще се издължи на следващия ден. Идват на следващия ден и още веднъж ги лъже. Те не упражняват, а си потеглят. Сега разбирам, че викнал четири-пет индивида и заречен да им заплати в петък. Явно има прогрес, петък е по-дълъг интервал от време от на следващия ден. Ако не бях споделил какво се случва в клуба, нещата щяха да си продължат по същия метод. Ще ни бият на всички места и всички ще се смеят на Спартак. Аз съм плевенчанин и не желая това да се случва. Казах на футболистите, че мога да понасям, тъй като съм от Плевен, само че те играят за пари. Няма по какъв начин да станат нещата, когато лъжеш играчите”, разяснява Цветков, който добави:

“Разполагаме с добър тим и в случай че имаше организация, в този момент щяхме да сме с 4-5 точки преднина на първото място, а не да сме четвърти.”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР