Доскорошният главен мениджър на ЦСКА - София Стойчо Стоилов е

...
Доскорошният главен мениджър на ЦСКА - София Стойчо Стоилов е
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов търси попълнения за ЦСКА - София в Южна Америка

Доскорошният основен управител на ЦСКА - София Стойчо Стоилов е бил тези дни в Южна Америка, където е следил няколко футболисти за селекцията на " алените ". Въпреки, че в края на юли предходната година той публично напусна Борисовата градина, благоевградчанинът продължава да взе участие в селекционните процеси на " Армията ", наблюдавайки евентуални нови попълнения.

Както е известно, Стоилов има солидни контакти в Южна Америка, откъдето докара десетки футболисти, първо в Литекс, а по-късно и в ЦСКА. Бразилия и Колумбия пък са пазарите, към които от " Армията " най-често се насочват в последните години. Именно от тези две страни бяха привлечени и двете зимни попълнения на отбора през актуалната акция. От изпадналия колумбийски Атлетико Уйла пристигна Брайън Морено, а от втородивизионния бразилски Бруске - Маурисио Гарсес. И двамата обаче към този момент разочароват, като първият е бил на терена по-малко от 30 минути. Гарсес пък последователно се постанова в състава, само че от него се очакваше много повече.

Доскорошният треньор на " алените " Стойчо Младенов разкри, че той не е одобрявал тяхното привличани и прехвърлянията са направени " през главата му ". " Новите двама играчи, привлечени през зимата, не знам кой ги е гледал. Кой е ходил в Колумбия, в Бразилия. Нито аз съм ходил да ги виждам, нито някой от моя екип ", съобщи експертът на последната конференция преди да подаде оставка. Според осведомени Младенов е визирал точно Сточо Стоилов.

Въпреки привидния крах на Морено и Гарсес обаче в Борисовата градина ще се извърнат към южноамериканския пазар и през лятото. Припомняме, че при започване на предходната година от Бразилия на " Армията " дойде голмайсторът на отбора Жорди Кайседо, а в ЦСКА - София се надяват на няколко сходни входящи покупко-продажби в идващите месеци. Стоилов е наблядавал играчи на два поста. Очаква се идната лятна селекция на " алените " да включва привличането на значителен брой нови футболисти.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
 Томаш желае братя Цоневи в Локо (Пд) Томаш желае братя Цоневи в Локо (Пд) 5 май | 07:33 753 1  Гриша Ганчев с решителна стъпка за Гриша Ганчев с решителна стъпка за "Българска войска " 5 май | 07:15 4974 20  Цинцарски: Целият тим е удовлетворен от точката, чувствахме се като домакините тук Цинцарски: Целият тим е удовлетворен от точката, чувствахме се като домакините тук 4 май | 22:07 3365 3  Желев: Не е цел на този стадий да влизаме в елита Желев: Не е цел на този стадий да влизаме в елита 4 май | 22:03 3529 4  Сашо Ангелов: Липсва ни класа пред гола, косата ми не е побеляла от хубаво Сашо Ангелов: Липсва ни класа пред гола, косата ми не е побеляла от хубаво 4 май | 22:03 3068 2 Виж всички Водещи Новини  Айнтрахт и Република България Лайпциг имат преимущество, само че Уест Хам и Рейнджърс не са се предали преди реваншите в Лига Европа Айнтрахт и Република България Лайпциг имат преимущество, само че Уест Хам и Рейнджърс не са се предали преди реваншите в Лига Европа 5 май | 06:58 1082 1  Предстоят завладяващи реванши в Лигата на конференциите Предстоят завладяващи реванши в Лигата на конференциите 5 май | 06:26 5533 2  Гриша Ганчев с решителна стъпка за Гриша Ганчев с решителна стъпка за "Българска войска " 5 май | 07:15 4974 20  Реал още веднъж го направи! Пореден свръхестествен поврат прати Реал още веднъж го направи! Пореден свръхестествен поврат прати "Краля " на край против Ливърпул 5 май | 00:38 90686 850 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР