Доскоро търновци свързвали Марин с вкусните банички, които приготвял в

...
Доскоро търновци свързвали Марин с вкусните банички, които приготвял в
Коментари Харесай

Братът на Веско Маринов стана успешен строителен бос

Доскоро търновци свързвали Марин с вкусните банички, които приготвял в баничарницата си, само че очевидно той е решил да се заеме с него по-крупно

По-големият брат на артиста Веселин Маринов – Марин, който от години живее във Велико Търново, развива сполучливо новия си бизнес – строителството, в който се впусна преди към година. Той ще построява съвременен жилищен комплекс в остарялата столица, а инвестицията била за милиони левове.

Доскоро търновци свързвали Марин с вкусните банички, които приготвял в баничарницата си, само че очевидно той е решил да се заеме с него по-крупно. Той издигнал 5-етажна постройка в региона на локалната пивоварна, който се явява така наречен необятен център на Велико Търново, а теренът е бил благосъстоятелност на ТПК " Пчела ". Бизнеса със закуските движат другите членове на фамилията му.

Малцина знаят, че щерка му е притежател на една от най-луксозните сладкарници в София, където се събира столичния хай лайф.

Веселин Маринов не приказва доста за брат си. Баща им Стефан умря след дълго боледуване през 2018 година, а майка им, която скоро навърши 91 години, е в частен приют в Костенец.

След финала на " Като две капки вода ", където артистът е член на журито, той ще поеме на лятното си турне.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР