Доскоро свързвахме летищата с големи опашки, късане на нерви, загубени

...
Доскоро свързвахме летищата с големи опашки, късане на нерви, загубени
Коментари Харесай

Най-приказното летище на света

Доскоро свързвахме летищата с огромни опашки , късане на нерви, изгубени багажи, изпуснати полети и все сходни неприятни страсти.

Разбира се, доста паметен и мемоари стартират от същите тези места. А доста летища към този момент се стремят да създадат престоя на тяхната територия в действителност трогателен.

 Снимка 390588

Докато едни залагат на лукса, обилните украшения и лъскавите бутици, други ни удрят непосредствено в възприятията и страстите. И ни става едно благо, прелестно, като в детските години. А в случай че сме почитатели на поредиците " Хари Потър " и " Фантастични животни ", сигурно това е нашето място.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Food + Adventure = LIFE (@typicalsingaporean_) на Ное 18, 2018 в 5:45 PST

На трите терминала на летището Changi в Синагпур се е разположил е дин баснословен свят, в който сигурно можем да забравим, че сме тръгнали нанякъде и да си изпуснем полета . Но не това е главната концепция на основателите на плана Wizarding World Holiday.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от єι єι ∂ισя (@eieidior) на Ное 17, 2018 в 10:50 PST

На територията на летището са ситуирани четири декора в действителен размер, измежду които можем да се разходим, снимаме и поиграем . Те са основани взаимно в Warner Bros, които продуцират филмите по книгите на Дж.К.Роулинг.



Приказното градче Хогсмид, Диагоналната алея, от която учениците в Хогуорст си купуват вълшебен съоръжения, шантавото дърво Whomping Willow, Хогуорст експрес, Нют Скамандър и неговата менажерия, както и още занимателни акценти и герои от магическите филми ни чакат на територията на летището.

 Снимка 390587

Освен че са красиви и достоверни, декорите ни оферират и едно интерактивно преживяване . Може да се дегизираме като обичания воин, да си създадем селфи с магическа пръчка в ръка или пък да яхнем метлата и да поиграем куидич.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от cheahlinIMG (@cheahlinimg) на Ное 20, 2018 в 6:37 PST

Разбира се, има и магазин, от който да закупим сувенири за спомен от този необикновен престой на летището. А в този момент, месец преди Коледа, всичко е още по-магично поради светлините, елхите и изкуствения сняг , който се сипе на парцали от тавана.

 Сингапур - лъвският град с драконовски санкции
Сингапур - лъвският град с драконовски санкции

" Синг " значи лъв на малайски

Wizarding World Holiday ще населява летище Чанги доникъде на февруари. Неслучайно то е измежду най-хубавите в света към този момент няколко години. А в този момент ни е още по-любимо. През цялото време пък предлага на пасажерите непрекъснато кино, басейн на покрива и парк с пеперуди, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР