Досегашното управление беше катастрофално, коментира пред независимият депутат Елена Гунчева,

...
Досегашното управление беше катастрофално, коментира пред независимият депутат Елена Гунчева,
Коментари Харесай

Елена Гунчева не каза дали ще подкрепи правителство с премиер Асен Василев

" Досегашното ръководство беше пагубно ", разяснява пред самостоятелният народен представител Елена Гунчева, която напусна партия " Възраждане ". Тя не сподели изрично дали ще поддържа държавно управление с министър председател Асен Василев.

" Нека видя какъв състав и конструкция на Министерски съвет ще предложат. Както знаете, аз съм в болнични… Да, свързаха се с мен, само че не съм споделила, че ще поддържа държавното управление. Въпросът е, че сега нещата са такива, че би трябвало да се избира доста деликатно. Може по-късно да влезем в една серпантина от избори, може ГЕРБ да се върнат на власт. Не знам до каква степен " Продължаваме промяната " въобще са склонни да трансформират нещо в досегашното ръководство, което най-малко съгласно мен беше пагубно ", сподели тя. И добави, че наличието ѝ в пленарната зала в деня на вота ще зависи от положението ѝ, защото сега има компликации с напредването.

Изгонването на съветските дипломати и техните фамилии Гунчева дефинира като срамна постъпка.

" Това беше пагубна неточност – и в дипломацията, и във външната политика, която ще окаже дълготраен резултат върху двустранните ни връзки, както и върху чисто стопански последствия за България. Мисля, че цялата истина за това кой е позволил и по какъв начин се е случило това би трябвало да бъде разкрита. "

Гунчева назова подправена вест пост във Facebook, призоваващ за митинг довечера и гледище депутатът да бъде определен за водач на партия " Възраждане ".

Гунчева разяснява:

" Това го одобрявам за откровена насмешка и подправена вест, която е неуместна от моя позиция. Не знам кой си е направил такава нелепа смешка с мен, с партията. Смятам, че е задоволително ясно. Аз съм напуснала тази партия и нямам безусловно никакви стремежи да заема какъвто и да било пост в нея. " Възраждане " си имат водач, да им е жив и здрав. Нямам никакво желание да го променям или изобщо да взема някакво отношение по водачеството в тази партия ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР