Досега сме свикнали с начина, по който Yankees и Mets

...
Досега сме свикнали с начина, по който Yankees и Mets
Коментари Харесай

Тази серия Subway всъщност ще има някакво мащабно значение

Досега сме привикнали с метода, по който Yankees и Mets омаловажават смисъла на мачовете, които играят един против различен. Години наред те упорстваха, че тези игри значат безусловно същото като всички други игри, които играят, против Червените или Ред Сокс, Рейнджърс или Роки. Един от 162, всичко това.

И вижте, разбираме: това към този момент не е 1970 година, когато янките можеха да се насладят на висшото продобиване на играта за трофея на кмета над защитаващия купата си Метс, което беше безсмислено с изключение на за 49 569 души, които представляваха третата по величина аудитория на стадион " Янки " през същата година и на играчи като Фриц Петерсън, който напусна терена с показалец, ръгащ небето, а ла Джо Намат.

И не, ние разбираме: това не е 1977 година, когато Янките бяха победени от Метс в Сейнт Петербург, Флорида, в мач, който беше излъчен по малкия екран назад в Ню Йорк и накара Джордж Стайнбренер да реве в клубната къща след мача където той съвсем уволни Били Мартин за първи път, толкоз се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР