Досъдебно производство за нарушена заповед за защита от домашно насилие

...
Досъдебно производство за нарушена заповед за защита от домашно насилие
Коментари Харесай

Настръхващ ужас с 11-годишно дете в Плевен: На 32-г. жена му причини немислимото

Досъдебно произвеждане за нарушена заповед за отбрана от домашно принуждение е стартирано в Първо районно ръководство (РУ) на полицията в Плевен. За това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР), предава Българска телеграфна агенция.
От там показват, че с определение на Районния съд по гражданско дело на 32-годишна е било неразрешено да доближава 11-годишен, в чиято изгода има издадена заповед за незабавна отбрана от принуждение. Нарушението на заповедта е осъществено през вчерашния ден към 15:30 часа в село Буковлък. Жената е нанесла побой на момчето в изискванията на домашно принуждение.
Служители от Първо РУ-Плевен не престават работата по случая предвид на чл.296, ал.1 от Наказателния кодекс, допълват от полицията.
От Районната прокуратура в Плевен оповестиха, че следва досъдебното произвеждане, формирано при необходимост, да бъде разпределено на наблюдаващ прокурор, който да реши какви съответни дейности ще се подхващат по отношение на дамата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР