Дори вашият нарцистичен бивш вече да не е част от

...
Дори вашият нарцистичен бивш вече да не е част от
Коментари Харесай

Защо вашият нарцистичен бивш иска да останете приятели

Дори вашият нарцистичен някогашен към този момент да не е част от живота ви, той ще направи всичко по силите си, с цел да бъде покрай вас. Виждате ли, може да сте прекратили връзката си, само че той не приема това.

Не може да одобри обстоятелството, че към този момент не сте негова жертва, която употребява, както си желае. Също по този начин му е мъчно да се оправи с обстоятелството, че не може да изсмуче цялата ви сила и да ви накара да се чувствате нещастни, единствено с цел да може той да се почувства по-добре. Не може да одобри, че сте решили да продължите напред.

Ето за какво той ще се държи като човек, който не разпознавате, единствено с цел да се върне назад при вас. Неговата тактичност е да ви остави за известно време, с цел да може вие сама да започнете да го търсите. Той беше преобладаващият от самото начало във вашата връзка, до момента в който вие се подчинявахте на всичките му правила. Гласът ви не можеше да бъде чут и вие направихте тъкмо това, което той искаше.

Вие бяхте всичко, което той искаше да бъдете, само че внезапно нещо се промени. Вие се променихте. Събудихте се от сън и отказахте да бъдете измъчвани от мъжа, който обичате най-вече. Но той не може да одобри това. И мъчно би ви оставил на мира. Наранявате егото му, нещото, което е най-важно за него и което той в никакъв случай няма да ви елементарни.

Ето за какво той постоянно ще бъде там, където и да отидете. Той ще се опита да направи всичко по силите си, с цел да съсипе живота ви, единствено тъй като нещата не са се развили по този начин, както е желал. Ако прекратите връзка с нарцисист, има възможност той да ви преследва по-късно. Виждате ли, той не може да понесе обстоятелството, че сте получили цялата тази власт внезапно и че сте решили да се утвърдите с него. Той беше мощният във вашата връзка, до момента в който вие бяхте покорната. Но в този момент сте изменена и това се случи без неговото утвърждение.

И да го изненада по този метод несъмнено не е това, което искаше. Ето за какво той ще направи всичко, с цел да остане другар с вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР