Дори сред експертите има постоянен дебат за различните видове оргазми,

...
Дори сред експертите има постоянен дебат за различните видове оргазми,
Коментари Харесай

Секс уроци: Как да накараме жена си да изпита голямото "О"

Дори измежду специалистите има непрекъснат спор за другите типове оргазм и, които дамите могат да изпитат - клиторен, вагинален и даже мисловен. По думите на експерта и създател на центъра за секс уално обучение Velvet Lips, Марла Рене Стюарт, Масачузетс Хората могат да получат оргазъм по всевъзможни способи. От мисълта за това, през зърната, до потребността от генитална стимулация, хората имат потребност от разнообразни неща. И до момента в който множеството аспекти на женското наслаждение и биология са незадоволително проучени, по-специално вагиналните оргазм и наподобяват изключително митични и неразбрани.

И това не е всичко. Специалистите споделят, че G-точката в действителност не съществува. Връщайки се в 2011 година, уролог от Йейл спекулираше, че по този начин наречената G-точка в действителност е просто продължение на клитора. Но даже и да няма идентифицируем спомагателен орган или мускул, който да укрепва чувствата, вагиналните оргазм и към момента са изцяло действителни за някои дами. И повода може да ви изненада.

Обяснението е доста просто - всички оргазм и - даже тези, класифицирани като вагинални - механически са клиторни. Това значи, че клиторът е виновен за чувството за вагинален оргазъм, което, несъмнено, е объркващо, защото клиторните оргазм и нормално се свързват единствено с външна стимулация.

Клиторът, който можете да стимулирате извън, е единствено дребна част. Съществуват доста нервни окончания, които способстват за мощни чувства вътре във вагината ви, които не можете да видите от вулвата.

Ако клиторът е виновен за вагиналните оргазм и, само че имате достъп единствено до дребна част от него извън, по какъв начин да стимулирате вътрешния клитор за вагинален оргазъм? Краткият отговор: изпробване.

1. Експериментирайте

Всяко тяло е друго и е належащо да си дадем задоволително време, с цел да опознаем личните си потребности. Ключовата дума тук е " самообладание ". Опитайте най-малко 20 до 30 минути стимулация, с цел да постигнете цялостна възбуденост. Вместо да търсите магическа рецепта или формула за вагинален оргазъм, най-хубавото нещо, което можете да извършите, е да се отървете от нереалистичните упования си и да работите с тялото си.

2. Мастурбирайте

За да постигнете най-добр шансове за вагинален оргазъм, експертите оферират да употребявате вибратор и/или личните си ръце. Познавайки тялото си, единствено вие можете да обучите колегата си какво работи най-добре за вас. За да имате триумф в леглото би трябвало първо да опознаете личното си тяло и по-късно да предадете наученото на колегата си.

3. Удължете любовната игра

За да увеличите възможностите си за вагинален оргазъм с колегата си, би трябвало да се концентрирате върху по-продължителна любовна игра. Това при нас дамите не е проблем (дори е наложително), въпреки всичко мъжете са тези, които бързат да стигнат до същинската част. По-дългият интервал на любовна игра, който може да включва орален секс , допиране с пръсти, стимулация на зърната, ролева игра и всичко друго, което ви разгорещява, ви оказва помощ да влезете в " медитативното " положение, належащо за оргазъм. Когато дишате надълбоко и стенете, позволявате на мускулите си да се провиснал и освободят. Ако не сме задоволително възбудени, мускулите ни се напрягат, което е противоположното на оргазъм.

4. Тренирайте тазовата област

Едни от най-важните детайли на вагиналния оргазъм са мощните мускули на тазовото дъно.Можете да изпробвате извършения на Кегел, защото постоянното трениране на тези мускули е значим детайл от способността ви да постигнете оргазъм от навлизане. По-силните мускули се свиват по-силно по време на оргазъм, а тези извършения предизвикват притока на кръв към тазовата област, което покачва възбудата.

 2366882

5. Имайте поради, че всичко е анатомия

Възможността да получите вагинален оргазъм може да е обвързвана с анатомията. В взаимозависимост от това какъв брой близо е вашият клитор до вагиналната стена или какъв брой надълбоко навлиза в тялото ви, това може да повлияе на чувството, което можете да почувствате от скритите нерви на клитора. Не забравяйте, че всички оргазм и са супер. Външните чувства са също толкоз възхитителни.

6. Съсредоточете се върху дишането

Специалистите предлагат да опитате така наречен еротично дишане, което нормално се състои от поемане през носа и издишване през устата. Можете да опитате да поемете мирис и да го задържите, след което да поемете няколко спомагателни глътки въздух преди издишване. След това стиснете мускулите на тазовото дъно и ги отпуснете при издишване. Това освен оказва помощ за контролиране на притока на О2, само че ще ви помогне да останете фокусирани върху чувствата, протичащи се в тялото ви.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР