Дори и най-заклетите фенове на Приятели едва ли биха предположили,

...
Дори и най-заклетите фенове на Приятели едва ли биха предположили,
Коментари Харесай

Какво смята Лиса Кудроу за тялото си в Приятели

Дори и най-заклетите почитатели на " Приятели " надали биха предположили, че Лиса Кудроу се е чувствала уязвима точно в интервала, когато сериалът е на върха на всички ранглисти. Въпреки че Моника, Рейчъл и Фийби са въодушевили (и не престават да вдъхновяват) няколко генерации в стилния им избор, актрисата не е възприемала себе като пример за хубост и жанр.

В подкаста Podcrushed Лиса споделя, че като че ли не се е вписвала измежду блестящите си сътрудници: " Гледайки се в сериала и облеклата, които нося, и след това гледайки Кортни и Дженифър... Помислих си: " О, те са схващат от дрехи, тъй че могат да обсъдят с дизайнера на костюми какво тъкмо желаят. "

Лиса Кудроу моли Кокс и Анистън да я съпроводят до пробните, само че даже тогава тя не усеща смяна в метода, по който възприема тялото си, написа Independent.

В годините, когато сериалът е на върха, Дженифър Анистън и Кортни Кокс са правили усещане със стройните фигури, до момента в който да се впише на снимачната площадка за Кудроу въобще не е било занимателно. " Не че се усещах извънредно към тях. Но сигурно монтажът не е бил занимателен. "

" Не споделям, че бях с наднормено тегло. Не бях. Просто нямах визия за действителните форми на тялото си ", споделя звездата.

" Всичко е в твоята глава, сама си го причиняваш. Никой не желае да изглеждаш или да си толкоз известна като Том Круз. Всъщност, по това време за мен върха бяха Джулия Робъртс или Мег Райън. И никой не изискваше от мен да наподобявам като тях. "

Но всичко това малко по малко стартира да се трансформира с времето. Щом навършва 40 години, Кудроу открива, схваща и приема себе си повече. " ОК, това съм аз. Точно по този начин наподобявам ", споделя актрисата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР