Допинг скандалите са инструмент за политически натиск срещу Русия, заяви

...
Допинг скандалите са инструмент за политически натиск срещу Русия, заяви
Коментари Харесай

Допинг скандалите са инструмент за политически натиск срещу Русия, смята Медведев

Допинг свадите са инструмент за политически напън против Русия, съобщи министър-председателят на страната Дмитрий Медведев.

" Нашата позиция по отношение на допинга остава същата и недвусмислена - ние сме срещу използването на допинг. Имаме избрани проблеми и се борим с тях, което никога не слага под подозрение блестящия резултат на съветската федерация в домашните зимни олимпийски игри (Сочи 2014) ", сподели Медведев.

По думите му страната има проблеми с допинга, само че те не слагат под подозрение постигнатото в Сочи преди близо четири години.

" Това беше почтена и безусловно справедлива победа. За страдание тази тематика се трансформира в съществена тематика за популяризирането на друга антируска акция, чийто връх би трябвало да доближи в избран политически цикъл ", добави Медведев.

Преди съвсем година Световната антидопингова организация излезе с нов отчет, разкриващ систематично прикриване на допинг случаитe в Русия за олимпийските игри в Лондон, международното състезание по лека атлетика през 2013 година и зимните игри в Сочи през 2014 година

Всичко, което би трябвало да знаете за: Допингът и Русия (160)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР