Допълнителни 3 милиона лева отпуска правителството на община Видин. Това

...
Допълнителни 3 милиона лева отпуска правителството на община Видин. Това
Коментари Харесай

Министерски съвет отпусна 3 млн. лв. на Видин за текущи ремонти

Допълнителни 3 милиона лв. отпуска държавното управление на община Видин. Това разгласи кметът Огнян Ценков на изключителна конференция за взетото решение на съвещание на Министерски съвет.
„ Ние се обърнахме към жителите на община Видин да изпращат оферти, сигнали и тъжби за положението на уличната мрежа, на междублоковите пространства, на нужни незабавни настоящи поправки. На базата на тази информация, организирахме проучване на съответните региони и улици, които бяха посочени в сигналите и в предложенията на територията на цялата община. Издадох заповед за комисия, която да направи количествено - стойностни сметки, да остойности нужните настоящи поправки. Проведохме публичните поръчки според закона, изготвих писмо до министъра на финансите, което беше изпратено в средата на юли и през днешния ден към този момент се увенча с триумф “, разяснява кметът на Видин.
Той посочи, че 2 782 000 са средствата за настоящи поправки и рехабилитация на улици и междублокови пространства в град Видин и във всички обитаеми места от общината. Останалите средства са за доизграждане на улица, която е зад остарелия керамичен комбинат. С останалата част на стойност 207 330 лв. ще бъде доизградена и по този метод цялата връзка за Западна промишлена зона ще бъде построена в цялостен размер, сподели Огнян Ценков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР