Допълнителен влак ще бъде пуснат от БДЖ поради очаквания повишен

...
Допълнителен влак ще бъде пуснат от БДЖ поради очаквания повишен
Коментари Харесай

Важно: БДЖ пуска допълнителен влак по линията Монтана-Враца-София за празниците

Допълнителен трен ще бъде пуснат от БДЖ заради упования нараснал пътникопоток в края на идната поредност от почивни дни във връзка Международния ден на труда – 1-ви май и Денят на храбростта (Гергьовден) – 6-и май.
На база разбор на натовареността при пътуванията през интервала на Великденските празници е открита спомагателна нужда за обезпечаване на преносим състав за пътешестване по направлението Монтана-Враца-София. В тази връзка БДЖ ще обезпечи спомагателен влак по тази линия на на 2-ри и на 8-ми май, за да се даде спомагателна опция за пътешестване съгласно упованията за повече искащи да се придвижат до столицата в последните от поредицата почивни дни. Композицията ще потегля от гарата в Монтана в 13:25 ч. и ще идва на Централна гара София в 16:16 ч.
Допълнителният трен ще стопира на всички по-големи гари по маршрута на своето пътешестване. Ето и цялостното разписание:
Разписанието на влака е както следва:
МОНТАНА 13:25
БОЙЧИНОВЦИ 13:39 13:54
КРИВОДОЛ 14:10 14:11
БЕЛИ ИЗВОР 14:20 14:25
ВРАЦА 14:34 14:36
ЗВЕРИНО 15:01 15:02
СОФИЯ 16:16
„ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД обичайно ще обезпечи спомагателни места и в регулярно пътуващите влакове по главните посоки в страната. За интервала от през днешния ден (29-и април) до 9-и май в това число композициите ще се движат с общо над 22 000 спомагателни места, като с увеличени сформира ще пътуват влакове по следните направления:
София-Варна-София;
София-Бургас-София;
София-Пловдив-София;
София-Стара Загора-София;
София-Свиленград-София;
София-Горна Оряховица-София;
София-Плевен-София;
София-Видин-София;
София-Лом-София;
София-Благоевград-София;
София-Кулата-София;
Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна;
Варна-Враца-Варна;
Пловдив-Горна Оряховица-Пловдив;
Пловдив-Варна-Пловдив.
БДЖ припомня на своите клиенти, че с цел да си обезпечат удобно и умерено пътешестване през натоварените интервали при поредност от почивни дни, е належащо да закупят авансово билети.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР