Дони и Нети имат репутация на верни и всеотдайно съпрузи

...
Дони и Нети имат репутация на верни и всеотдайно съпрузи
Коментари Харесай

Дони изневерил на Нети?

Дони и Нети имат известност на правилни и безрезервно съпрузи в сектора

Нети и Дони са семейство цели 22 години. Припомняме, че Нети бе тази, която предложи брак на Дони. Случката става на раздаването на театралните награди, на 27 март 2001 година.Предложението е непринудено и Дони е изцяло ошашавен. Но въпреки всичко излиза и изрича „ да “,целуват се буйно и след три месеца стават семейство публично.

„ Още от първия момент сред нас ставаше огнено. Ще изгубя половината от себе си, в случай че не сме дружно “, не стопира да повтаря Дони.

Двойката се радва на дъщеричката Лилия, родена 10-година след подписа.След което вземат решение да се отдръпват от музиката.Дотогава Дони е непрестанно по участия  и турнета с групата. Нети приключва класическо пеене и играе в няколко оперни спектакъла.

Но точно с известната ария „ Луната спи “ пеещата актриса става известна и тя поставя началото на сериозната връзка със брачна половинка й.

Една от най-обичаните български поп песни, сътворена от Дони, трябвало да бъде изпята от друга певица. Той я написа за кино лентата на режисьора Ивайло Христов „ Емигранти “.Но режисьора предлага Нети, а тя я пее ослепително.След това двамата задълбочават връзката и се женят. А песента още е една от най-известните и обичани.

„ Дони изневери на Нети с ария, само че ориста си знае работата “, бъзикат ги техни сътрудници.

Тагове: Дони Нети песен Луната спи изневяра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР