Доналд Тръмп заяви в поредния си туит, че в Русия

...
Доналд Тръмп заяви в поредния си туит, че в Русия
Коментари Харесай

Тръмп: Руснаците ни скъсват от подигравки заради хаоса в САЩ

Доналд Тръмп съобщи в следващия си " туит ", че в Русия " си скъсват задниците от смях " поради " хаоса " в Съединени американски щати. 

Тръмп подлага на критика Федералното бюро за следствие (ФБР), че губи прекомерно доста време в опитите си да потвърди, че е имало сговор сред неговия избирателен щаб и Русия по време на президентските избори през 2016 година и по тази причина е изпуснало Никълъс Крус, който простреля 17 души в учебно заведение в щата Флорида.

Държавният глава на Съединени американски щати повтаря, че не е имало никакво " скрито съглашение ". " Никога не съм казвал, че Русия не се е намесила в изборите, споделих, че може да е Русия, Китай или друга страна или група, или 400 паундов талант (180 кг), който седи в легло и играе с компютъра си. Руската " машинация " е, че акцията на Тръмп си е сътрудничила с Русия - това в никакъв случай не е било ", изяснява Тръмп.

Тръмп показва, че в случай че Русия се пробва да се намеси в американската политика, тя към този момент е съумяла. " Ако това беше задачата на Русия - да сътвори раздори, безредици и безпорядък в Съединени американски щати, тогава, с всички чувания на Комитета, следствия и партийна ненавист, те съумяха да реализират това оттатък най-смелите си фантазии ", добавя президентът. / segabg.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР