Доналд Тръмп все още не признава загубата си на изборите

...
Доналд Тръмп все още не признава загубата си на изборите
Коментари Харесай

След загубата: Мелания готова да се разведе с Тръмп

Доналд Тръмп към момента не признава загубата си на изборите за президент на Съединени американски щати от претендента на демократите Джо Байдън. И това не е всичко. Още една тягост се задава за предприемача. 

Неговата брачна половинка Мелания има желание да се разведе с него след 15 години брак. Това твърди английският вестник Independent. 

" Мелания брои всяка минута досега, в който той ще освободи поста, с цел да може да се разведе. " Това твърди пред The Mail on Sunday Омароса Мениголт Нюман - някогашен политически асистент на Тръмп в Белия дом.

Тя допуска, че госпожа Тръмп ще изчака до януари, когато се прави предаването и приемането на властта. Такова деяние би било за да се спести унижението на президента, както и да бъде избегнато вероятно възмездие от негова страна. 

Бившият персонален юрист на Доналд Тръмп и негов персонален консултант - Майкъл Коен, съобщи, че " въобще не би бил шокиран, в случай че няма концесионна тирада " от страна на Тръмп. Той чака Тръмп да не се върне в Белия дом след Рождество за встъпването в служба на Джо Байдън.

" Той просто е губещ и това го убива ", безапелационен бе Коен.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР