Доналд Тръмп, вероятният кандидат на републиканците за президентските избори в

...
Доналд Тръмп, вероятният кандидат на републиканците за президентските избори в
Коментари Харесай

Тръмп: “ТикТок“ е заплаха за сигурността на САЩ

Доналд Тръмп, евентуалният претендент на републиканците за президентските избори в Съединени американски щати, съобщи през днешния ден пред телевизия Си Ен Би Си, че приложението " ТикТок " е опасност за националната сигурност, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
Агенцията отбелязва, че той обаче е сравнил рисковете, свързани с известното приложение, с рисковете, които съставляват и други обществени мрежи, като да вземем за пример " Facebook ".

Тръмп показва своята угриженост на фона на премисляния от конгресмените в Камарата на представителите тази седмица законопроект, който ще даде на китайската корпорация " Байт Денс ", притежател на " ТикТок ", към шест месеца, с цел да се откаже от известното приложение за къси видеоклипове.

Преди това Тръмп разкритикува американската корпорация " Мета " за това, че му е лишила достъпа до " Facebook " и " Инстаграм ", откакто е свалила два негови поста по време на щурма на Капитолия в американската столица Вашингтон на 6 януари 2021 година. През февруари 2023 година сметките му там бяха възобновени, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР