Доналд Тръмп се яви в затвора в Атланта, където беше

...
Доналд Тръмп се яви в затвора в Атланта, където беше
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се яви в затвора в Атланта

Доналд Тръмп се яви в пандиза в Атланта , където беше сниман и регистриран с взети отпечатъци като част от обстойно наказателно дело, водено против опитите му да подмени резултатите от изборите за президент в щата Джорджия, съобщи " Ройтерс ".

Кортежът на Тръмп потегли от голф клуба му в Бедминстър в щата Ню Джърси и по този начин стигна до окръг Фултън, където няколко десетки негови поддръжници го чакаха .

Кортежът на Тръмп от 10 коли стигна до постройката на пандиза към 19:34 локално време (02:34 българско време). Това стана половин час, откакто самолетът му кацна на летището в Атланта.

В пандиза Тръмп беше претърсен, сниман и му бяха взети отпечатъци. След това той бе освободен. По-рано стана ясно, че той е бил 200 000 $ .

По-късно СиЕнЕн заяви, че Тръмп е напуснал пандиза.
 Адвокат на Тръмп се предава на съда в Джорджия
Адвокат на Тръмп се предава на съда в Джорджия

Ийстман е изправен пред дисциплинарно произвеждане в Калифорния

Това е четвъртият път, в който Тръмп би трябвало да премине през по този начин наречената процеса на арест . За разлика от другите пъти обаче в този момент той би трябвало да заплати гаранция и съдът му постанова възбрана, която го лимитира да употребява обществени мрежи.

На 14 август огромно жури в Джорджия повдигна обвиняване против някогашния президент, а с изключение на против него и против редица негови юристи, помощници, избирателен екип и локални представители на Републиканската партия . Делото е за интервенция в изборите през 2020 година.
 Джулиани се съобщи по отношение на делото за изборите в щата Джорджия
Джулиани се съобщи по отношение на делото за изборите в щата Джорджия

Бившият юрист на някогашния президент на Съединените щати Доналд Тръмп

Всички те са упрекнати в основаването на проведена група, която се е пробвала да маниулира резултатите от волеизявлението на американските жители. Обвиненията, повдигнати против Тръмп в Джорджия, плануват наказване от най-малко 20 години затвор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР