Доналд Тръмп се похвали, че е спасил света от ядрена

...
Доналд Тръмп се похвали, че е спасил света от ядрена
Коментари Харесай

Тръмп: Щяхте да имате ядрена война, ако не бях аз, спасих милиони животи

Доналд Тръмп се похвали, че е избавил света от нуклеарна война по време на мандата си в Белия дом, оповестява американският вестник The New York Times, базирайки се на записи от свидетелските му показания пред основния прокурор на щата Ню Йорк Летиция Джеймс, дадени при закрити врата.

" Мисля, че щяхте да имате нуклеарен холокост, в случай че не се бях справил със Северна Корея. Мисля, че щяхте да имате нуклеарна война, в случай че не бях определен (за президент на Съединени американски щати, бел.ред.) “, споделя Тръмп в речта си. Той също по този начин отбелязва, че счита престоя си в Белия дом за " най-важната работа в света, избавила живота на милиони “.

През юни 2018 година, когато Тръмп бе президент на Съединени американски щати, Сингапур бе хазаин на първата по рода си среща на върха САЩ-Северна Корея, която приключи с приемането на взаимен документ. Тогава Пхенян се ангажира с денуклеаризацията на Корейския полуостров в подмяна на гаранции за сигурност от Вашингтон. Втората среща на върха сред КНДР и Съединени американски щати се организира в Ханой на 27-28 февруари 2019 г, напомня " Фокус ".

Следващите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година Тръмп разгласи влизането си в президентската конкуренция през ноември 2022 година.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР