Доналд Тръмп разполага с броени часове, за да плати гаранцията

...
Доналд Тръмп разполага с броени часове, за да плати гаранцията
Коментари Харесай

Времето изтича: Доналд Тръмп разполага с броени часове да плати 454 млн. долара

Доналд Тръмп разполага с броени часове, с цел да заплати гаранцията за покриване на правосъдно решение за гражданска машинация в размер на 454 милиона $, оповестява Ройтерс. В противоположен случай щатът Ню Йорк може да конфискува някои от неговите парцели.

Един от емблематичните парцели, с които някогашният президент на Съединени американски щати може да бъде заставен да се раздели е Тръмп Тауър.

Решението по делото беше вписано в Манхатън, където парцели на Тръмп, като Тръмп Тауър може да са в полезрението на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, демократ, който заведе гражданското дело през 2022 година

Джеймс също е уведомила окръг Уестчестър, северно от Ню Йорк, за правосъдното решение, стъпка към евентуално конфискуване на активи на Тръмп там като голф игрище и имение.

Поемането на контрола върху парцелите на Тръмп би сложило голям брой правни и логистични провокации за офиса на основния прокурор. Поставянето на запор върху тях, с цел да се подсигурява, че няма да бъдат продадени или трансферирани, и преследването на ликвидните активи на Тръмп би бил по-лесния вид.

Тръмп отхвърли да е направил нарушаване и назова случая политически стимулиран. Доналд Тръмп е упрекнат в четири обособени случая, като пледира почтен по всеки един от тях.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР