Доналд Тръмп привлече Илон Мъск в предизборната си кампания. Според

...
Доналд Тръмп привлече Илон Мъск в предизборната си кампания. Според
Коментари Харесай

Мъск скочи в кампанията на Тръмп

Доналд Тръмп притегли Илон Мъск в предизборната си акция. Според известия в медиите някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама ще стартира да пропагандира за Камала Харис. През уикенда Илон Мъск и Доналд Тръмп се появиха на една и съща сцена в Бътлър - където републиканецът оцеля при опит за ликвидиране през юли. Този път претендентът за президент приказва зад бронирано стъкло на протест в Пенсилвания. Според Асошиейтед прес Сикрет сървис на Съединени американски щати е употребила „ четири пъти повече запаси “ за защита на събитието. В един миг Тръмп прикани тълпата да приветства „ един необикновен човек, който ще помогне за построяването на едно необикновено бъдеще “. След това Илон Мъск безусловно скочи на сцената. Той носеше черна шапка с лозунга „ Да създадем Америка още веднъж велика “ на главата си и тениска с надпис „ Окупирай Марс “.

Милиардерът, който и преди е подкрепял обществено републиканеца, съобщи, че Тръмп ще бъде индивидът, който ще може да отбрани демокрацията в Съединени американски щати. „ Характерът на един човек се дефинира от това по какъв начин се държи под огън. Един от нашите президенти не може да се изкачи по стълба, а различен удържа на удара даже откакто е бил прострелян. Удар, удар, удар, удар, удар, кръв се стича по лицето му... Америка е страната на смелите.

И няма по-вярно тестване от храбростта, проявена в борба. Кой би трябвало да съставлява Америка? Това не са елементарни избори, те желаят да ви лишават свободата на словото, правото да носите оръжие, да гласувате. Президентът Тръмп би трябвало да завоюва, с цел да отбрани конституцията. От всички желая единствено едно: регистрирайте се, с цел да гласувате, и убедете всички, които познавате и не познавате. Направете го и вие “, прикани той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР