Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Morning Consult: Доналд Тръмп води пред Джо Байдън в седем ключови щата

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския има повече поддръжка от настоящия президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в минимум седем щата, които евентуално ще решат изхода от изборите. Това демонстрира изследването на Bloomberg News/Morning Consult.

Анкетата сподели, че Байдън изостава от Тръмп в седем основни щата - Аризона, Джорджия, Пенсилвания, Мичиган, Северна Каролина, Невада и Уисконсин. Общо в тези седем щата 48% от гласоподавателите са декларирали, че биха подкрепили Тръмп, до момента в който 43% са декларирали, че биха подкрепили Байдън.

Гласоподавателите във всяка съществена демографска група са описали президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в като " прекомерно остарял ", което демонстрира, че опасенията по отношение на възрастта му са проникнали даже в най-надеждния електорат на Демократическата партия.

Като цяло осем от 10 гласоподаватели в основни щати са декларирали, че Байдън е прекомерно остарял, когато са помолени да помислят за любимците на изборите през 2024 година Проучването е направено след отчет на специфичната прокуратура, който дефинира 81-годишния президент като " възрастен мъж с неприятна памет “, написа " Фокус ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР