Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп: Путин не смееше да нахлуе в Украйна, докато аз бях президент

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския даде първото си телевизионно изявление, откогато му беше повдигнато обвиняване по случая със Сторми Даниелс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10160
Бившият собственик на Белия дом за следващ път акцентира, че е почтен по проблема, след което заприказва за външна политика, когато в един миг разкри, че с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През си разговаряли за Украйна " много постоянно ".

По думите му Путин взел решението за нашествието в източноевропейската страна след изтеглянето на американските бойци от Афганистан.

Преди това (изтеглянето на американците от Афганистан, б.р.) Путин в никакъв случай нямаше да нахлуе в Украйна. С него съм разговарял доста пъти по тази тематика. Разбирам го, че обича Украйна, че я счита за част от неговата страна, от Русия, само че ясно му споделих – не и до момента в който аз съм президент, изясни Тръмп в ефира на Фокс нюз.

Бившият президент на Съединени американски щати разяснява и обтегнатите връзки сред Китай и Тайван.

„ Казах на Китай да не атакува Тайван, тъй като в случай че го стори, ще направя нещо доста мръсно. Същото обясних и на Путин – да не атакува Украйна “, уточни Тръмп.

Според него светът през днешния ден е изправен пред две големи провокации – от една страна са климатичните промени, а от друга рискът от нуклеарното въоръжаване.

Ако Путин реши да употребява нуклеарно оръжие, това ще бъде краят, предизвести Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР