Доминик Тийм получи още една отлична възможност да завърши силно

...
Доминик Тийм получи още една отлична възможност да завърши силно
Коментари Харесай

Тийм получи „уайлд кард“ за квалификациите в Париж


Доминик Тийм получи още една отлична опция да приключи мощно сезона. Австриецът, който се стреми към завръщане в Топ 100 на ранглистата, получи „ уайлд кард “ за квалификациите на Мастърс шампионата в Париж. Надпреварата във френската столица ще се организира от 31 октомври до 6 ноември.

Последните няколко седмици бяха доста положителни за първенеца на US Open за 2020 година В средата на септември той игра край на мощния Чалънджър шампионат в Рен, след което записа два следващи полуфинала на равнище ATP 250 – в Хихон и Антверпен. Тези триумфи му помогнаха да се изкачи до 113-о място в ранглистата, на 52 точки зад намиращия се под №100 Кристофър О’Конъл.

Вчера Тийм стартира присъединяване си на ATP 500 конкуренцията във Виена с трагична победа над Томи Пол и чака Даниил Медведев или Николоз Басилашвили на осминафинала. След Rolex Paris Masters някогашният №3 ще вземе присъединяване в Чалънджър шампионата в Братислава (7-13 ноември).

Организаторите на шампионата в Париж дадоха „ уайлд кард “ само че общо осем тенисисти, като Тийм е единственият измежду тях, който не е французин. Покани за главната скица получиха Жил Симон, Ришар Гаске, Адриан Манарино и Артур Риндернеш, а такива за пресявките бяха присъдени на Юго Гастон, Куентен Алис и Юго Умбер.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР