Домът на киното отново посреща зрители след кратко прекъсване, наложено

...
Домът на киното отново посреща зрители след кратко прекъсване, наложено
Коментари Харесай

Домът на киното посреща зрители с нова филмова програма, сайт и стопани

Домът на киното още веднъж посреща фенове след малко спиране, наложено поради.

Киното към този момент разполага с, откъдето феновете могат да се осведомят за всичко настоящо, както и да купуват билети за прожекции. От 19 юни стартира и постоянната програмация на филми, като в киното са планувани редица министър председатели и срещи с създатели.

Сред подбраните заглавия са българският филм " Анна ", европейските " Корсаж " и " Каймак ", както и новият документален филм, който наблюдава опитите на Тодор Живков и комунистическата партия България да стане част от Съветския съюз. Желаещите ще могат да се срещнат и с екипа зад кино лентата, който е в състав проф. Евелина Келбечева и Христо Христов като сценаристи и Димитър Коцев-Шошо - режисьор.

От началото на юни месец Домът на киното е с нови стопани след изненадващото отдръпване на " Арт фест " - продуцентската къща на Стефан Китанов, която го управляваше в продължение на години. Новите краткотрайни стопани на културното пространство са Purple Rain - компанията зад която стоят продуцентите Борислав Чучков, Цанко Василев и Ради Георгиев. Тя ще ръководи киносалона през идващите месеци.

Новата глава в историята на Дома на киното беше сложена с фестивала за късометражно кино In The Palace, който организира 20-тото си издание от 10 до 17 юни и посрещна над 250 задгранични посетители, оповестяват от културното средище.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР