Домашно лечение със сода пречиства тялото от токсини. Нормализира киселинно-алкалния

...
Домашно лечение със сода пречиства тялото от токсини. Нормализира киселинно-алкалния
Коментари Харесай

Содата за хляб пречиства и лекува тялото

Домашно лекуване със сода пречиства тялото от отрови. Нормализира киселинно-алкалния баланс.

Професор Иван Павлович Неумивакин в книгата си „ Сода – легенди и действителност, ” както и по време на лекции и персонални срещи, непрекъснато приказва за лечебните свойства на содата за самун.

Този доктор споделя своята методология за лекуване, основаваща се на потреблението на содата за самун, с многомилионна аудитория.

Професорът предлага банкет на сода заран и вечер 20-30 минути преди хранене.

Първоначалната доза може да бъде половин чаена лъжичка сода за самун, разредена в топла вода или мляко (1 супена лъжица). Приемайте сода за три дни, по-късно направете тридневна отмора.

Ако тялото понася добре това домашно лекуване със сода, дозата може да се усили до 1 чаена лъжичка. Приемайте още веднъж за 3 дни и по-късно, направете отмора от 3 дни.

Днес доста хора страдат от нараснала киселинност (ацидоза) заради съществуването на отрови в храната, във въздуха и водата. Психичните разстройства, в това число боязън, тревога, неспокойствие, меланхолия, яд, злоба или ненавист също предизвикват ацидоза и самоотравяне на тялото.

Продължителната приложимост на медикаменти се отразява отрицателно на киселинността на храносмилателната система.

Содата за самун способства за поддържане на естествен киселинно-алкален баланс и увеличение на алкалния запас в организма. С помощта на сода можете да почистите кръвоносните съдове, да премахнете киселините в черния дроб и бъбреците и стомашно-чревния тракт. Ако дозата е леко превишена, може да настъпи слабително деяние.

Вижте още: Японска подмладяваща маска

Професорът твърди, че содата оказва помощ на клетките да възобновяват силата и подкрепя биохимичните процеси посредством увеличение на хемодинамиката. Смята се също, че има позитивен резултат върху абсорбцията на О2 в тъканите. В резултат на това се усъвършенства здравето и се усилват умствените и физическите качества.

Червата ще работят по-добре, в случай че приемате сода за самун с топло мляко, защото се образуват алкални натриеви соли на аминокиселини, тъй че усвояването им в кръвта ще бъде по-бързо и по-лесно.

Содата за самун е незаменима в процеса на премахване на тежки метали от тялото: живак, олово, барий, кадмий, талий, както и за унищожаване на радиоактивни изотопи. Освен това, содата разтваря всички нездравословни за ставите и гръбнака отлагания, оказва помощ в битката с остеохондрозата, полиартрита и подаграта, ревматизма, уролитиазата и холелитиазата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР