Домашната майонеза е толкова вкусна, че не можем да й

...
Домашната майонеза е толкова вкусна, че не можем да й
Коментари Харесай

Ето така се прави домашна МАЙОНЕЗА за 1 минута

Домашната майонеза е толкоз вкусна, че не можем да й се наситим. Добрата вест е, че съществуват предписания, позволяващи да приготвите този необикновен сос тъкмо за 1 минута. Страхотно е, нали?!

Днес ще споделим с вас рецепта и видео за най-вкусната, лесна и бърза майонеза. Преди това обаче е добре да си приготвите продуктите от листата.

Ето ги и тях:  Тази бърза и лесна есенна салата с майонеза ще ви стане обичана незабавно! Тази бърза и лесна есенна салата с майонеза ще ви стане обичана незабавно!
Всичките ви другари, родственици и посетители ще полудеят по тази страхотна есенна салата и ще ви се наложи да я приготвяте много постоянно, тъй като...

• 1 яйце;

• 200 мл олио;

• Щипка лимонена киселина;

• Щипка сол.
Начин на подготвяне:
Поставете олиото, яйцето и останалите две съставки в продълговата купа. Най-добре да употребявате тази от пасатора.
 Хитовата рецепта за домашна майонеза Хитовата рецепта за домашна майонеза
Майонезата е един от на-любимите сосове за дребни и огромни. С нея можем да гарнираме редица ястия, както и да я използваме при изработката...

Важно е да знаете, че яйцето би трябвало да е престояло на стайна температура към половин час, а не да го вадите непосредствено от хладилника.

След това започнете да бъркате с пасатор или миксер, както ви е по-удобно. Точно след минута ще имате купа с необикновено апетитен сос, който да добавите към салати, сандвичи или друго, което желаете.

Да ви е вкусно!

Предлагаме ви да видите видео на една също толкоз вкусна майонеза, приготвена по малко по-различен метод: 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР