Домашен магазин е добър адрес за какво ли не, включително

...
Домашен магазин е добър адрес за какво ли не, включително
Коментари Харесай

ДА! ДОМАШЕН МАГАЗИН Е И СЛАДКАРНИЦА С ДОМАШНИ ДЕСЕРТИ

Домашен магазин е добър адрес защо ли не, в това число за сядане, дори в неделен следобяд или във всеки различен, на кафе (чай, питие) и нещо сладко. Заведението на ъгъла на ул. Искър с ул. Бачо Киро е направено задоволително кокетно, без да е досадно.

Витрината му с десерти изкушава с домашни сладкиши, които са съвсем неустоими. Както сме се разбрали, когато денят е къс, светлината не доближава, а оттова витамин Д и хормон на щастието, би трябвало да се грижим за своя баланс. А един от приятните способи да го сторим са точно десертите. Отидохме на това място поради рекомендация за тамошните еклери, които бяха оповестени от експертка за най-хубави в София, но не ги намерихме. Шоколадовият фъч – домашна торта, обаче също се оказа на равнище.

Не можахме да не обърнем внимание и на деликатесната витрина в другата половина на заведението, а също на стената с питиета, където могат да се открият чудесни френски и италиански пенливи (и не само) виновност на много допустими съгласно качеството цени – значимо е да се знае за празниците.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР