Домакинът Русия започна участието си на Мондиал 2018 с разгромна

...
Домакинът Русия започна участието си на Мондиал 2018 с разгромна
Коментари Харесай

Сборная търси продължение на ударното начало

Домакинът Русия стартира присъединяване си на Мондиал 2018 с разгромна победа против Саудитска Арабия, а през днешния ден може да направи решителна крачка към класирането си за осминафиналите. Съставът на Станислав Черчесов обаче ще срещне сериозен противник в лицето на Египет, който ще бъде воден от звездата на Ливърпул Мохамед Салах. " Фараоните " позволиха трагична загуба с 0:1 от Уругвай в първия си мач и са длъжни да завоюват в Санкт Петербург, с цел да запазят възможностите си да прескочат групата.

В Русия не се заблуждават от лесната победа на старта, въпреки че тя вдъхна солидна доза убеденост измежду почитателите и най-малко краткотрайно парира многочислените рецензии по адрес на Черчесов. Опитният експерт е наясно, че Египет е доста по-сериозен съперник и с оргнизацията в играта си може доста да затрудни неговия отбор.

Най-големият проблем за руснаците е отсъствието на Алан Дзагоев. Халфът се контузи още при започване на първия мач а влезлият вместо него Денис Черишев се трансформира в воин с двата си гола. Естествено, през днешния ден Черишев ще е титуляр и дружно с Александър Головин и Фьодор Смолов ще е главната опасност за вратата на " фараоните ".

Възстановеният Салах е индивидът, върху който ще са ориентирани всички погледи тази вечер. Звездата на Египет ще се опита да употребява скоростта си против тромавите бранители на Сборная, с цел да донесе триумф на своя отбор. Много се чака и от халфа на Арсенал Мохамед Елнени, само че като цяло селекционерът Ектор Купер залага на дисциплината и отборния дух.

За египтяните успеха наподобява без конкуренция, само че руснаците могат да си разрешат и тъждество, което ще ги държи в добра позиция преди последния кръг в група " А ".

Мондиал 2018, група " А ":

РУСИЯ - ЕГИПЕТ

Вероятни сформира:

РУСИЯ (4-3-2-1): Акинфеев; М. Фернандес, Кутепов, Игнашевич, Жирков; Кузяев, Газинский, Зобнин; Черишев, Головин; Смолов
Селекционер: С. Черчесов
ЕГИПЕТ (4-4-2): Ел Шенави; Габр, Хегази, Фати, Абдел-Шафи; Хамед, Елнени, Ел Саид, Хасан; Мосен, Салах
Селекционер: Ектор Купер

СТАДИОН: " Санкт Петербург Арена "
НАЧАЛО: 21:00 часа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ! Мондиал 2018 2 кръг, вторник 19 юни  Русия 21:00предстои  Египет
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР