Домакинът на Световното първенство Русия се класира на четвъртфинал след

...
Домакинът на Световното първенство Русия се класира на четвъртфинал след
Коментари Харесай

Дузпи и герой Акинфеев пратиха Русия на 1/4-финал

Домакинът на Световното състезание Русия се класира на четвъртфинал след победа с дузпи над Испания. Сборная надигра международните първенци, макар че в постоянното време мачът приключи 1:1.
При дузпите Смолов, Игнашевич, Головин и Черишев бяха точни за Русия, до момента в който Коке и Яго Аспас пропуснаха за " Фурия роха ".
Така на 7 юли тимът ще срещне спечелилия от срещата сред Хърватия и Дания. Четвъртфиналният конфликт е на 7 юли на стадион " Фищ " в Сочи.
Въпреки голямото предимство по трибуните на домакинските почитатели и мощната поддръжка, дуелът стартира мечтано за Испания. Още в 12-ата минута „ ла хала “ поведе, откакто Сергей Игнашевич си означи безразсъден автогол, до момента в който се опитваше да опази Серхио Рамос при едно центриране.
По този метод, на 38 години и 352 дни, Игнашевич се трансформира в най-възрастния футболист, отбелязвал си автогол на международни футболни финали, а автоголът бе под №10 на Мондиал 2018, като досегашният връх по този индикатор бе единствено шест.
След гола испанците не съумяха да създадат нито една смислена офанзива към противниковата врата до края на полувремето, а Русия натисна и справедливо стигна до изравнително попадение.
В 40-ата минута реферът Бьорн Кайперс отсъди дузпа в интерес на домакините, откакто Дзюба игра с глава след корнер и прати топката във вдигната ръка на Жерар Пике и макар близката отдалеченост сред топката и ръката на бранителя, съдията уточни бялата точка. Самият Дзюба се нагърби с отговорността и не сбърка – 1:1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР