Домакинът на Копа Америка и един от големите фаворити за

...
Домакинът на Копа Америка и един от големите фаворити за
Коментари Харесай

Бразилия се надвеси над бездната, но е на 1/2-финал в Копа Америка

Домакинът на Копа Америка и един от огромните любимци за купата в шампионата Бразилия имаше доста мъчни моменти, само че въпреки всичко се добра до полуфиналите. "Селесао " победи след осъществяване на дузпи състава на Парагвай и чака на предпоследното ходило спечелилия от дуела сред Аржентина и Венецуела.

В постоянното време борбата приключи при нулево тъждество, макар че "златистите " няколко пъти бяха извънредно покрай попадението. Те имаха и преимуществото да играят с човек повече от 58-та минута поради аления картон на Фабиан Балбуена.

Но все пак попадения не паднаха и спечелилият трябваше да бъде решен с лотарията на дузпите. Густаво Гомес изпусна още първата дузпа за парагвайците, само че при 3:3 и звездата на Ливърпул Роберто Фирмино сбърка за домакините.

Шансовете на "гуараните " обаче не се застояха дълго, тъй като още в идващото осъществяване Дерлис Гонсалес изпусна за тях, а след това Габриел Жезус беше безмилостен и класира отбора си напред в конкуренцията, макар напрегнатите моменти в края.

Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР