Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде

...
Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде
Коментари Харесай

Бригада Нов дом ще подари голямо кръщене на децата от многодетно семейство

Дом, цялостен с обич, смях и доста игри, ще бъде напълно реновиран в новия епизод

Новият епизод на „ Бригада Нов дом “ тази събота (30 март) от 20:00 ч. ще срещне феновете на bTV с още едно многодетно семейство – това на Цвети и Коце. Те са щастлива двойка, чиято обич е била наградена с осем деца. Шест от тях са три двойки близнаци, а постоянно при фамилията остава и синът на Коце от предходен брак, с който децата в къщата стават общо девет. Най-голямата сестра Емили е на 12 години и на драго сърце посвещава детството си в грижи за по-малките си братчета и сестриче, и в помощ на родителите си.

Историята на многолюдното семейство ще развълнува Мария Силвестър и момчетата от бригадата и ще ги накара да погледнат с друго око на израза „ цялостна къща “. Влизайки във радостния дом, който наподобява на същинска детска градина, те ще осъзнаят какъв брой мъчно и отговорно е да се гледат толкоз доста деца. Майсторите ще създадат всичко по силите си, с цел да обновят домът им и да улеснят, най-малко малко живота на децата и техните родители, и да обезпечат персонално пространство за всеки.

Наред с ремонта, екипът на „ Бригада Нов дом “ ще направи извънреден прочувствен подарък на цялото семейство - красиво и шумно кръщене за седем от децата, които още не са кръстени. Техен кръстник ще стане кметът, който е дълготраен другар на фамилията и също се включва от сърце в ремонта. Мария пък без да пита ще се впусне в едно от най-големите завършения, които е имала до момента – да гледа сама всичките деца цялостен един следобяд, с цел да могат щастливите родители да се порадват на малко време дружно.

„ Това е едно от най-екстремните неща, които съм правила “, ще признае с усмивка и отмалялост тя в края на деня.
На финала на епизода, по традиция следва и най-сладката част – идването на фамилията и „ издаването на обекта “. Цвети и Коце ще бъдат мощно разчувствани от цялостната смяна на къщата си и ще благодарят от сърце на бригадата, а майката даже ще получи специфична изненада, за която феновете ще схванат в събота вечерта по bTV.

„ Когато видя тези откровени страсти в хората се усещам добре. Значи, че сме си свършили работата, както би трябвало. “, гордо ще съобщи Калин Евтимов преди бригадата да се запъти към идващия ремонт.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР