>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
>Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Нона Йотова и Александра Сърчаджиева гостуват с премиерен спектакъл в Бургас

> Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Тук има:Коя е Натали? Натали е една фантазия! Натали е безсмъртният шлагер на Жилбер Беко! Невероятната благозвучност на френският шансон и неговата неостаряваща и завладяваща известност. Натали е безконечната жадност за обич! Непреодолимото предпочитание, да бъдеш непреодолимо мечтан. Любовта, за която всеки мечтае. Историята, която се споделя в Натали, може да се случи с всеки един от нас. Натали е търсене на изгубената деликатност. В Натали, две дами разнищват един мъж, по този начин, както единствено те могат да го създадат. Из основи. С най-малките пикантни детайлности. От които на моменти може и да се засрамиш.

Героинята на Йотова се е разделила със брачна половинка си и е изпаднала в прочувствена рецесия, страда от липса на обич. Тя се среща с едно младо момиче, което изкарва хляба си с най-древната специалност, и го праща при мъжа си. После жадно слуша разказите за прекарванията им и посредством тях някак се връща обратно във времето, когато тя самата е будила в този човек такива мощни усеща. Натали е престъпна история. Един демоничен проект, фиктивен и сбъднат от една изключителна жена. Реализиран с присъединяване на друга неповторима жена.

Нона Йотова и Александра Сърчаджиева са актрисите, които играят тези две дами. Колкото и добре да ги познавате, тук ще ви изненадат с превъплъщенията си!

Режисьор на постановката е Бойко Илиев, сценография и костюми Нона Йотова. Участват Нона Йотова, Александра Сърчаджиева, Иван Ласкин (глас).

ПРЕМИЕРАТА НА СПЕКТАКЪЛА ЩЕ съдебна експертиза СЪСТОИ НА 23 ОКТОМВРИ ОТ 19 часа в ЗАЛА НХК. БИЛЕТИ ВЕЧЕ съдебна експертиза ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА НХК.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР