Долф Лундгрен каза Да!. 65-годишншят актьор се ожени за своята

...
Долф Лундгрен каза Да!. 65-годишншят актьор се ожени за своята
Коментари Харесай

На 65: Долф Лундгрен каза да на Ема в Миконос

Долф Лундгрен сподели " Да! ". 65-годишншят артист се ожени за своята 27-годишна избраница Ема Крокдал, в Миконос на 13 юли, оповестява " People ".

" Избрахме да отпразнуваме любовта си, като се оженим във вилата ни в Миконос със фамилията и няколко близки другари. Както поради Covid, по този начин и заради някои персонални здравословни обстановки, трябваше да преправим брачните си проекти доста пъти ", споделя двойката пред " People " в извънредно изказване.

" Почувствахме, че най-накрая е настъпил подобаващият миг да честваме любовта, живота и щастието в земята на боговете ", настояват те. 

Лундгрен зададе съдбовния въпрос на Крокдал, която е от Норвегия и работи като персонален треньор, през юни 2020 година, споделяйки новината в Instagram със фотография на неговата бъдеща младоженка, показваща годежния си пръстен.

" Нещо доста особено се случи тук, в Швеция ", написа Лундгрен.

Преди сватбата на двойката, Лундгрен разгласява тяхна фотография по какъв начин се любуват на слънцето в Гърция: " Утре е денят. Миконос ".

Младоженците се срещнаха за първи път в Западен Холивуд и бързо станаха другари - само че лиши известно време, до момента в който пламне романтиката сред тях.

" Не знаех за какво въобще ме хареса, само че допускам, че е видяла нещо. Тя не знаеше за моята актьорска кариера, не знаеше нищо за мен ", спомня си Лундгрен по време на изявление с журналиста Греъм Бенсингър.

През юни 2022 година Лундгрен се появи с Крокдал на аления килим за премиерата на " Minions: The Rise of Gru " в компанията на двете му дъщери -  Ида, на 26, и Грета, на 20 години.

" Срещнах я преди три години и тя към момента не е ходила премиера поради Коронавирус, тъй че в действителност се любуваме ", сподели Лундгрен пред " People " тогава.

Актьорът сподели ще пред Бенсингър, че неговата младоженка е " като ангел, който беше изпратен да ми помогне ".

" Ема е доста зряла за възрастта си, сигурно. Тя има забавен живот ", сподели той. " Тя е пристигнала тук от дребен град в Норвегия. Била е омъжена тук и е минала през сложен бракоразвод, като и през неща, които множеството младежи на нейната възраст не претърпяват. Така че тя е много зряла и в това време мисля, че аз съм много млад ", съобщи той.

През май Лунгрен разкри, че Крокдал е бил до него по време на персоналната му борба с рака.

Според артиста лекарите в началото са разкрили раков израстък в бъбрека му през 2015 година Пет години по-късно са открити още тумори, в това число един в черния му дроб. Лекарите не давали огромни очаквания. 

Лундгрен потърсил второ мнение и намерил доктор, който съумял да излекува рака на бъбрека му.

След като е минал през това през последните осем години, Лундгрен изясни, че се е научил да " цени живота доста повече ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР