Документите за регистрация на листата с кандидат-депутати в 29 МИР-Хасково

...
Документите за регистрация на листата с кандидат-депутати в 29 МИР-Хасково
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в 29 МИР-Хасково

Документите за регистрация на листата с кандидат-депутати в 29 МИР-Хасково внесоха през днешния ден в РИК регионалният координатор и лидер Делян Добрев дружно с част от актива.

„ Листата ни е изменена в посока подмладяване. Средната възраст е 40 години. Утвърдените имена са с потвърден опит. Младите са заредени с възторг, по тази причина съм убеден, че ще реализираме доста добър избирателен резултат. Имаме късмет за трети мандат в Хасковска област “, сподели минути след регистрацията Делян Добрев.

Бившият енергиен министър в правитеството на ГЕРБ напомни, че към този момент съвсем цяло денонощие чака отговор на отправеното към Асен Василев предизвикателство за обществен дебат по тематиката за цената на газа.

„ Ако Асен Василев го е боязън да пристигна на този самобитен двубой самичък, може да вземе със себе си и Кирил Петков. Аз нямам срещу в дуела сред мен и тях да сме двама на един. Съгласен съм и на подобен двубой, с цел да създадем калкулация за въпросните цени “, съобщи Делян Добрев.

КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГЕРБ- Съюз на демократичните сили
ХАСКОВСКИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН

1.Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково
Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, министър на стопанската система, енергетиката и туризма в първото държавно управление на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45, 46 и 47 Народно събрание. Председател на Комисията по енергетика в Народно събрание 2014 – 2019. Зам.-председател на Комисията по енергетика в 47 Народно събрание, член на Комисията по бюджет и финанси. Владее британски език. Делян Добрев е женен с три деца.
2. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец
Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45, 46 и 47 Народно събрание. Член на Комисията по земеделието, храните и горите и на Комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество.
3. Деян Красимиров Иванов- ГЕРБ Димитровград
Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ „ Тодор Каблешков “. Главен специалист в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна успеваемост и възобновими източници, 2017- 2018г. е ръководител на СД на БНЕБ- ЕАД.
4. Иван Величков Минев – гражданска квота
Иван Минев е от Хасково. Завършил е право в Югозападния университет, владее британски и френски език. Член на Адвокатска колегия-Хасково от 2012 година, втори мандат член на Дисциплинарния съд към нея. Общински консултант в Общински съвет Хасково, ръководител на Постоянната комисия по публичен ред и правда. Семеен с две деца.
5. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли
Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен доктор от Тракийски университет-Стара Загора със лична ветеринарна процедура. Областен шеф на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместител регионален шеф. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.
6. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград
Божидар Петков е от Димитровград. Магистър по „ Икономика и ръководство “ в Икономически университет – Варна. Общински консултант от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по „ Европейски стратегии и планове “ и комисия „ Икономика, районно развиване и благоустройство “.
7. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково
Евгения Ангелова е от Хасково. Магистър по финанси от University of Miami, Съединени американски щати, магистър по бизнес администрация (МВА) от American InterContinental University, Англия, бакалавър по интернационален мениджмънт от Pace University, Съединени американски щати. Областен координатор на „ Жени “, ГЕРБ-Хасково. Депутат в 43 и 44 Народно събрание, зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Комисията по европейски въпроси и надзор на европейските фондове и Комисията по външна политика. Зам.- ръководител на Общински съвет Хасково (2011-2014). Семейна, с едно дете.
8. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково
Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в областта на превоза. Народен представител в 44 Народно събрание. Член на Комисия по превоз, осведомителни технологии и известия и на Комисията по енергетика. Женен, с две деца.
9. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково
Митко Петров е от Хасково, магистър „ Маркетинг “ от ПУ „ Паисий Хилендарски “. Има 9-годишен стаж в областта на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински консултант от ГЕРБ-Хасково. От 2019 година до май 2021г. заместник-областен шеф на област Хасково.
10. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково
Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „ Бизнес осведомителни технологии “ и магистър „ Информационни технологии със системи с изкуствен интелект “. Предприемач в региона на уеб приложенията и цифровия маркетинг. Семеене с едно дете. Лидер на МГЕРБ-Хасково.
11. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково
Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два поредни мандата е общински консултант от ГЕРБ-Хасково. Семеен, с две деца.
12. Мариян Ненков Дервенков
Мариян Дервенков е от Свиленград. Завършил е юридическия факултет на УНСС- София. В момента е студент по магистърска стратегия на УНСС по специалността „ Счетоводство и надзор “. Завършил е курс по юридически британски в Българска ИДЛО Алумни Асоциация. Работил е като юрист в частния и публичния бранш.
13. Райно Димов Стоянов – Съюз на демократичните сили
Райно Стоянов е от Хасково. Представител на Съюз на демократичните сили. Юрист, помощник в адвокатска адвокатска фирма „ Стоянов “. Зам.-председател на Европейските демократични студенти на ЕНП, член на Контролния съвет на Съюз на демократичните сили. Семеен, с две деца.
14. Живко Жечев Янков
Живко Янков е трети мандат кмет на с. Черногорово, община Димитровград. Завършил „ Публична администрация “ в УНСС София. Семеен, с едно дете.
15. Николай Стефанов Николов - МГЕРБ Харманли
Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински консултант от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, бакалавър от УХТ-Пловдив. Семеен, с две деца.
16. Хавел Алдинов Карагьозов
Хавел Карагьозов е от Димитровград. Той е на 25 години. Завършва медицина в Тракийски университет Стара Загора, стажант.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР