Доктор Здравка Методиева е кардиолог, рентгенолог и снаха на българската

...
Доктор Здравка Методиева е кардиолог, рентгенолог и снаха на българската
Коментари Харесай

Снахата на пророчицата: „Ванга казваше, че ще има нови болести, но българският народ ще се спаси“

Доктор Здравка Методиева е кардиолог, рентгенолог и снаха на българската пророчица Ванга. Тя е била омъжена за доведения наследник на Ванга и е живяла две десетилетия с нея. Доктор Методиева се включи в предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия, с цел да разяснява новата порция предсказания, които се свързват с името на известната предсказателка.

Попитана дали Ванга в действителност е споменавала за зараза,която ще се появи, когато настъпят петте двойки (б. ред. допуска се, че е говорела за 22.02.2020 и 12.12.2020), нейната снаха отговори, че не помни тъкмо тази дата и не помни Ванга да е казвала „ ковид “.

„ Но доста добре помня, че тя сподели: „ Ще се появят нови заболявания, които ще слагат човечеството на тестване за неговото бъдещо битие. Ще се появят таквиа заболявания, от които хората ще умират като мухи по улиците. Ще се поразява мозъка, ще се поразява сърцето, белите дробове и доста бъро ще се развиват “ спомня си снахата на Ванга.

„ Но тя споделяше: „ Не се опасявайте. В боязън не се живее. Българският народ е остроумен народ, ще откри метод да се избави. Тоест българският народ е съобразителен, интелигентен и е оцелявал в доста войни и рецесии “. – предава думите на пророчицата лекар Методиева.

Доктор Методиева добави, че ще има и нови заболявания, с изключение на ковид.

За край снахата на Ванга подсети заветите на пророчицата, а точно да бъдем сплотени, да бъдем положителни и да си оказваме помощ един на различен.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР