Доколкото се разбира от записа, става дума за честното пространство

...
Доколкото се разбира от записа, става дума за честното пространство
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Записът е от частното пространство на Борисов. Вкъщи всеки може да говори както иска

Доколкото се схваща от записа, става дума за честното пространство на премиера. Всеки може да приказва каквото си желае у дома. Разследване кой е направил записа, къде и дали е достоверен, няма да откри нищо. Но не чухме отговори за много по-сериозни неща - офанзивите на Васил Божков.
Това съобщи пред Нова телевезия социоло Кънчо Стойчев. Същият обаче единствено ден по рано отсече - записът е подправен.

Припомняме, че в утринния блок на Българска национална телевизия соиологът съобщи: Това не е езикът, който употребява Борисов. Там звучи глас на човек, който е използва алкохол, а Борисов не е човек, който използва алкохол ". Това бе и една от тезите на самия министър-председател. Тогава Борисов отсече, че се разяснява по какъв начин министър председателят бил пийнал по време на записа, а той не е близвал алкохол от 19-годишен.

" От офанзивите на Божков се настояват много по-сериозни неща, само че ние не чуваме отговори. Прокуратурата ще проверява, само че всички знаем, че сходни изказвания ще продължат да постъпват и то с много по-висока уточненост ", разяснява тази заран Стойчев.

По думите му поради високата степен на корупция у нас и " известните 50 лв., които се дават, с цел да се прави това и това " хората у нас са уверени, че сигурно Васил Божков е давал пари, за политическа защита и чадър над бизнеса.

Той разяснява и свадите в " ГЕРБ ", които клатят партията на ръководещите:

" Дали Борисов ще хване метлата в точния момент, тъй като се натрупаха кавги и ще направи почистване... ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР