Докладът за ревизията в градската организация на БСП е готов,

...
Докладът за ревизията в градската организация на БСП е готов,
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Да не ставаме свидетели на срамни сцени

Докладът за проверката в градската организация на Българска социалистическа партия е подготвен, само че ще бъде оповестен обществено откакто партийните органи се срещнат с него, заяви на конференция Атанас Зафиров - началник на работната група, назначена за управлението на Горско стопанство на Българска социалистическа партия - Пловдив и зам.-председател на партията. Преди инспекцията членовете организацията са били 2500, а в хода на проверката е открито, че са 1900, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Зафиров насочи зов към кмета и към Министерство на вътрешните работи да окажат цялостно подпомагане на хората, които съставляват партийната организация. Той ще изиска и персонална среща с градоначалника. " Надявам се държавните органи да си изпълнят функционалностите, да не ставаме очевидци на срамни подиуми " - означи Зафиров. 

Единствените, които могат да съставляват Българска социалистическа партия пред институциите, са доцент и Калин Милчев, сподели националният представител. Работната група чака да бъдат предадени ключовете от партийните клубове в " Тракия ", " Южен " и " Северен ". 

До 30 юни би трябвало да приключат събранията на ОПО, до 15 юли - районните конференции, а до 17 юли - градската конференция за избор на ръководител и членове на Градския съвет и на градската Контролна комисия. 

Предстоящата изборна акция е безусловно наложителна, с тези дейности не унищожаваме, а ще заздравим градската партийна организация, уверен е Костадин Арнаудов. 

" Градският съвет не пожалаха да вземат участие в предизборната акция, не желаеха да подреждат листите. Искаме да върнем най-малко частично доверието в пловдивската градска организация, защото беше време, когато всеки вторник в 10 ч. идвахте за конференция. Искаме да скъсаме с един човек, който няма нищо общо с партията и който 10 година се осребрява на наш тил " - съобщи Арнаудов.

Още за обстановката в Българска социалистическа партия - Пловдив гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР