Доказано е, че мъжете ги е страх от силните и

...
Доказано е, че мъжете ги е страх от силните и
Коментари Харесай

Мъжете се страхуват от силните жени

Доказано е, че мъжете ги е боязън от мощните и съумелите дами. Еманципацията напряко убива мъжкото им самочувствие и те се усещат застрашени всякога, когато са с жена, която е по-успяла от тях. От друга страна, ние сме сложени в нелеката обстановка да избираме наложително някой, който е по-силен, убеден, богат и съумял от нас. В противоположен случай рискуваме да провалим връзката си, единствено тъй като него го е боязън от мощните дами. Ако въпреки всичко си попаднала в такава връзка, ти предлагаме няколко съответни аргументи, заради които той се усеща заплашен от теб, както и няколко съвета по какъв начин да ги превъзмогнете.

изкарваш повече пари от него

Това е главната причина той да се усеща заплашен от теб и да се комплексира от това. Въпреки женската равноправност, мъжът държи дамата да е подвластна от него във всяко едно отношение, изключително във финансово. Той счита, че би трябвало да е главата на фамилията и да носи парите у дома и постоянно когато забележи, че това не може да стане, той се усеща заплашен.

по-уважавана си

Тук още веднъж идва остарялото мъжко мислене, че той би трябвало да е повече от теб. Ако позицията, която заемаш в работата си е по-висока от неговата, това сигурно ще го изплаши. Той ще се почувства нерешителен, тъй като по-високата позиция върви и с по-висока заплата.

по-самоуверена си

Независимо дали за външния си тип или за независимостта си, или още веднъж за заплатата и поста си, той ще забележи самочувствието ти. Ако то е по-голямо от неговото, за следващ път ще се почувства заплашен от теб. И най-много, застрашена ще бъде мъжествеността му.

по-мъж си от него

Можеш да сменяш крушката на лампата със затворени очи, да отпушваш тоалетната, да подменяш развалената ключалка на стаята. В същото време успяваш в кариерата си, получаваш положителни пари за работата си, имаш другари, персонален живот, занимания...Няма нещо, което той може да ти даде или да прави по-добре от теб. Дори не може и да се усеща задоволително мъж към теб.

Съвет: Ако изкарваш повече пари, не парадирай пред него с тях и му позволявай да заплаща сметката. Ако си по-уважавана, не се срамувай от това, дано и той да те почита. Ако си по-самоуверена, не се изтъквай непрекъснато пред него, а му покажи, че си щастлива, че го имаш. Ако си по-мъж от него...оставяй го от време на време той да прави " мъжката " работа и му казвай, че му се възхищаваш.

И не забравяй, това е мисленето на огромна част от мъжете. Другата немалка част от тях обаче се научиха да одобряват женската равноправност доста добре. Има мъже, които даже ще се възползват от качествата ти - той ще се радва да му платиш сметката или да смениш крушката в нвговия апартамент. Бъди извънредно деликатна с тях.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР