Докато вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева върви

...
Докато вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева върви
Коментари Харесай

ДОКАТО ЗАХАРИЕВА ИМИТИРА СЪПРИЧАСТНОСТ С ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ: Човекът-паяк Иван Кристоф дари над 100 000 лева за спасяването на Боян Петров!

Докато вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева върви и дава конференции, имитирайки интензивност в интервенцията по търсене и избавяне на Боян Петров, известният български планинар от Канада, прочут като "човекът-паяк " Иван Кристоф подари 100,077,43 лева му. "Не имам вяра в нашите политици на нищо, което споделят. Познавам ги доста добре ", написа в собствен пост във Facebook Кристоф. В същото време, до момента в който българи, избягали зад граница, се включват с надалеч по-ефективна помощ от тази на българската страна, Захариева, която преди време бе оповестена за най-скъпият член на кабинета на Борисов, носейки обеци за над 25 бона, разхожда тоалетите си по конференции...

Ето какво написа Иван Кристоф в персоналния си профил във Facebook:

*публикуваме без редакторска интервенция

„ Здравейте, не познавам алпиниста, който е в неопределеност и е на цялостно незнайна планина за мен, само че от взаимност, апелирам да предадете това писмо на приятелката, която изобщо не познавам, само че желая не желая разбрах, че има потребност от парите, за които чух, че някаква министърка Захариева се е договорила с някакъв Министър за някакви пари от нашето портфолио, апелирам да бръкнат в моето и да не бъркат във Вашите пари. Сумата от $50,000 е обезпечена и чак на следващия ден може да се тегли в брой, защото от банка Alliianz, ме увериха, че един ден predwarityelno do 13:00 часа би трябвало да бъдат известени.

Ето банкова сметка с подадени 100,077,43лв, от която щом отвори офиса на Банка Алианц може да се изтеглят парите $50,000, с цел да се платят за хеликоптерната застраховка за издирването и спасяването в Хималаите на индивида, който не познавам, само че разбрах, че е имал фантазии и дете.

Не имам вяра в нашите политици на нищо, което споделят. Познавам ги доста добре!!! Също по този начин не считам, че е редно страната да заплаща от налозите ни, по тази причина, като фен на Extreme/Екстрийм спортове, считам, че е редно ние сами да се подържаме. “

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР