Докато Виктория Бекъм стартира своята едноименна козметична компания, научаваме, че

...
Докато Виктория Бекъм стартира своята едноименна козметична компания, научаваме, че
Коментари Харесай

Тайната на Виктория Бекъм за чиста и красива кожа

Докато Виктория Бекъм започва своята едноименна козметична компания, научаваме, че нейният метод към хубостта е повече от специфична козметика за кожата.

Виктория разкри, че откакто е прочела, че ключът към свежата кожа е консумирането на нужното количество мазнини , в този момент „ яде три или четири авокадо дневно “ .

View this post on Instagram
A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 13, 2019 at 7:56am PDT

Авокадото е прочут източник на мононенаситени мазнини и витамин Е – мазнините спомагат за понижаването на холестерола и понижават риска от сърдечно-съдови болести, а витамин Е подтиква производството на колаген, който прави кожата еластична и има антиоксидантни свойства, предпазващи от стареене.

View this post on Instagram
A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 16, 2019 at 1:29am PDT

Въпреки това Бекъм прецизира, че режимът ѝ за грижа за кожата не е за „ да наподобява по-млада “ . Нейната концепция е #notperfect , която е централна за идентичността на нейната марка в обществените медии. При стартирането на козметичната линия “Victoria Beckham Beauty “, звездата обясни позицията си: „ Няма да излизам с артикули, казващи, че ще се отърват от бръчките – тъй като това са нелепости “.

„ Мисля, че би трябвало да честваме кои сме ние и да бъдем най-хубавата, най-силната версия на себе си “, добави тя. И в случай че това значи да консумирате голям брой авокадо дневно или да носите убийствено блестящо червило, внушаващо убеденост – по този начин да бъде.

View this post on Instagram
A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 12, 2019 at 9:27am PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР